Tätä uskollisuus oikeasti tarkoittaa – kyse ei ole pelkästään pettämisestä

3.3.2020

Uskollisuudella tarkoitetaan muutakin kuin fyysistä läheisyyttä vain yhden ihmisen kanssa. Jos olet uskollinen, poistat entisten heilojen puhelinnumerot tarpeettomina. Illanvietoissa ulkona teet selväksi sinua iskemään tuleville, että olet varattu. Jos sinulla on vihkisormus esittelet sitä ylpeänä merkkinä siitä että olet jo löytänyt elämänkumppanisi.

 

Miten uskollisuus näkyy?

Uskollisuus näkyy avoimuutena myös kommunikaatiossa. Jos entinen kumppanisi yrittää ottaa sinuun yhteyttä ja sopiakseen treffejä, kieltäydyt ja teet kieltäytymisesi selväksi myös nykyiselle puolisollesi. Uskollisuus ei tarkoita sitä, että joudut sulkemaan silmäsi vastakkaiselta sukupuolelta, mutta et voi käyttäytyä heitä kohtaan samoin kuin omaa puolisoasi. Haluat saada puolisosi tuntemaan itsensä erityiseksi. Mietit kahdesti miten toimit toisten ihmisten suhteen.

On täysin sallittua, että sinulla on sekä mies- että naispuoleisia ystäviä. Heidän kanssaan viestittely tai esimerksi Facebook kuvasta tykkääminen on ihan ok. Näiden viestien piiloittelu tai seksuaalissävytteisyys on kuitenkin kiellettyä, koska se antaa ymmärtää että teet jotain väärin. Päinvastoin pyrit tekemään kaikkesi, jotta puolisosi ei joudu olemaan huolissaan uskollisuudestasi. Uskollisuus tarkoittaa toisen päästämistä sydämeesi, ei pelkästään sänkyysi.

 

Milloin uskollinen ihminen on tyytyväinen?

Uskollinen ihminen on täysin tyytyväinen saadessaan viettää loppuelämänsä puolisonsa kanssa. Jos illanvietossa ystäväsi ehdottavat sinun menevän tanssimaan jonkun kanssa joka on katsellut sinua koko illan, kieltäydyt. Tiedät tuntevasi syyllisyyttä jos teet sen.

Jos kuitenkin koet, että et pysty olemaan uskollinen vain yhdelle ihmiselle, sano se puolisollesi ja päästä hänet menemään. Silloin sinulta jää kuitenkin saavuttamatta se, jota jokainen lopulta toivoo: Loppuelämän kumppania.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com