Oletko ihastunut jousimieheen? – Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää jousimiehen tapailusta

10.9.2020

Jousimiesten uskomatonta huumorintajua, seksuaalista osaamista, intohimoa ja spontaaniutta voi olla mahdotonta vastustaa. Jos olet kiinnostunut jousimiehestä ja haluat antautua hänen pauloihinsa, on syytä muistuttaa muutamasta seikasta.

 

Mitä Jousimies haluaa parisuhteelta?

Astrologiassa jousimiestä hallitsee Jupiter, joka on onnea ja yltäkylläisyyttä edustava planeetta. Yltäkylläisyys kuvastaa hyvin myös jousimiestä, joka nauttii itsensä haastamisesta. Oli jousimies sitten kiipeämässä Kilimanjarolle, ilmoittautumassa jälleen uudelle kurssille tai esiintymässä paikallisella stand-up-klubilla, antaa hän aina kaikkensa ilman huolen häivää. Mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua? Jousimies ei turhia murehdi eikä pelkää haasteita.

Jousimiehen pyörteisiin on helppo ajautua, mutta sillä on seurauksensa. Jousimies on vahva voima, joka aiheuttaa myös kaaosta. Jousimiehet eivät aina kykene ajattelemaan syy-seuraussuhteita. Karkeasti sanottuna, jousimies heittäisi mieluummin spagettia seinään kuin tekisi veroilmoitusta tai miettisi yritysstrategiaa.

Mitä tulee parisuhteeseen, jousimies antaa kaikkensa niin kauan, kunnes kiinnostus lopahtaa. Jousimies ei halua särkeä kenenkään sydäntä. Heillä voi vain olla hankaluuksia tunnistaa aitoa rakkautta ja sitoutumista hetken huumasta ja joskus ne voi mennä jousimiehen mielessä sekaisin.

Kyse ei ole siitä, etteikö jousimies etsisi suhdetta. Paras tapa tiedostaa, mitä jousimies oikein haluaa, on suoraan kysyminen. Jousimies puhuu aina suoraan ja arvostaa rehellisyyttä.

 

Miten jousimies käyttäytyy parisuhteessa?

Ajauduitko hetken huumassa naimisiin jousimiehen kanssa? Muista, että jousimiehellä on samaa energiaa kuin metsäpalolla. Jousimies hehkuu, leimuaa, laajenee ja on ajoittain vaarallinen. Jousimies on itsenäinen eikä muutu, vaikka sormeen pujottaisi sormuksen. Muista, että jousimies tarvitsee omaa tilaa myös jatkossa.

Jousimiehellä on ilmiömäinen kyky muuttaa arkisimmatkin asiat, esimerkiksi kauppareissut, mahtaviksi seikkailuiksi. Jousimies on myös loistava tarinankertoja, ja on varmaa, että kaikki muutkin saavat kuulla seikkailuistanne. Jousimiehet ovat synnynnäisiä koomikkoja ja seuraihmisiä.

Jousimiehet ovat muuttuvia ja sopeutuvia. Jousimies on aina valmis tutustumaan uuteen filosofiaan, vaihtamaan perspektiivejään ja matkustamaan uusiin paikkoihin. Jos suhteenne siis kaipaa hieman uutta energiaa, ehdota jousimiehelle pientä seikkailua.

 

Mistä jousimies kiihottuu? Entä mikä saa jousimiehen palon sammumaan?

Oletko ikinä haaksirikkoutunut merellä ilman ruokaa ja juomaa? Paennut pyörremyrskyä? Harhautunut yksin aavikolle? Jousimiehelle tämä kaikki on tuttua, ja jos päädyt jousimiehen kanssa yhteen, voit valmistautua vastaaviin seikkailuihin.

Elämä jousimiehen kanssa on kuin istuisi Indiana Jonesin maasturissa: jännittävää, kuoppaista ja odottamatonta. Vaara on jousimiehen toinen nimi, joten älä ylläty, jos jousimies ehdottaa riskialttiita asioita. Ulkoilmaseksi on jousimiehelle kuin kissanminttu kissalle.

Koska jousimies on aina niin uppoutunut omiin seikkailuihinsa, voi hänen huomiotaan olla hankala kiinnittää. Jousimies pitää ihmisistä, jotka tekevät aloitteen, joten älä epäröi pitää ääntä, polkea jalkaasi tai viheltää varmistaaksesi, että hän huomaa sinut. Älä ikinä yritä ohjailla jousimiestä, hän ei todellakaan halua tuntea itseään tukahdutetuksi. Jousimiehen kanssa kannattaa keskustella avoimesti rajoista ja tarpeista suhteen alusta asti, jotta suhteella on terve pohja, jonka päälle rakentaa. Jousimies ei todellakaan saa toimia täysin oman mielensä mukaan.

 

Kenen kanssa jousimies sopii yhteen?

Uskotko voivasi käsitellä jousimiestä? Muut eläinradan tulimerkit, oinas ja leijona, sopivat hyvin jousimiehelle. Oinas ihailee jousimiehen spontaaniutta, kun taas leijona rakastaa jousimiehen huumorintajua. Neitsyt ja kalat sen sijaan eivät ole parhaita kumppaneita jousimiehille. Pragmaattinen neitsyt voi tuntea olonsa epävarmaksi jousimiehen seurassa ja empaattiset kalat pitävät omaa tilaa tarvitsevia jousimiehiä etäisinä.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan.com
Lähde: Pixabay.com