Nämä ovat hyvät puolesi horoskoopin mukaan

10.4.2021

Oinas

Hyvä puoli: Suhtaudut elämään ja maailman positiivisesti, optimistisella asenteella. Haluat kohdata ja ratkaista elämän haasteet. Elämäsi on seikkailua, ei luovuttamista. Haluat jakaa tätä positiivista energiaa myös lähimmäisillesi.

 

Härkä

Hyvä puoli: Olet luotettava ystävät. Lämmin sydämesi tahtoo pitää huolta ystävistäsi. Olet uskollinen ja huomioit muiden tarpeet.

Kaksoset

Hyvä puoli: Olet vahva sosiaalisissa tilanteissa. Ihmiset pitävät sinua miellyttävänä ja arvostavat seuraasi. Osaat puhua oikeita asioita oikeaan aikaan ja hauskuutesi saa muut iloiseksi.

 

Rapu

Hyvä puoli: Pidät huolta niin itsestäsi kuin muista. Et halua puhua muista pahaa, etkä puhua muista pahaa. Tunteellinen puolesi tarjoaa myötätuntoa muita kohtaan.

 

Leijona

Hyvä puoli: Sinulla on hyvä sydän. Sinulla riittää ymmärrystä jopa niille, jotka eivät sitä ansaitse. Haluat luoda turvallisen ilmapiirin niin itselleni kuin lähimmäisillesi.

 

Neitsyt

Hyvä puoli: Osaat ratkaista haastavia tilanteita ja ongelmia. Rehellisyyttäsi arvostetaan. Kerrot asiat suoraan. Anteliaisuuttasi ihannoidaan.

 

Vaaka

Hyvä puoli: Osaat luovia porukassa kuin porukassa. Teet yleensä hyvän ensivaikutuksen ja sinua pidetään hyvänä ihmisenä. Rentoutesi saat muut hakeutumaan seuraasi.

 

Skorpioni

Hyvä puoli: Asiat pysyvät sinulla järjestyksessä. Et jätä haasteita tai ongelmia huomiseen vaan pyrit selvittämään se pikimmiten. Olet vahva ja jaksat taistella uskomiesi asioiden puolesta.

Jousimies

Hyvä puoli: Olet mahtava matkakumppani. Pyrit aina etsimään asoista hyviä puolia, etkä lopeta ennen kuin olet tyytyväinen tilanteeseen.

 

Kauris

Hyvä puoli: Pyrit kaikkien tasapuoliseen kohteluun. Työskentelet unelmiesi ja tavoitteidesi eteen, koska haluat tulla toimeen myös omillasi. Et koskaan luovuta, sillä uskon työn tuottavan hedelmää.

 

Vesimies

Hyvä puoli: Olet utelias ja pyrit sivistämään itseäni. Haluat laajentaa kokemuspohjaasi. Osaat mennä myös mukavuusalueidesi ulkopuolelle. Ihmiset tykkäävät puhua sinulle, koska he luottavat sinuun.

 

Kalat

Hyvä puoli: Osaat elää hetkessä ja kuunnella muita. Sinulla riittää myötätuntoa ja olet toiveikas elämän suhteen. Pyrit auttamaan myös muita heidän unelmiensa toteuttamiseksi.

Lue lisää: hyvä mieli & onni uutisia

Lähde: Pixabay.com