Nämä jääräpäiset horoskoopit saavat todennäköisimmin potkut töistään

16.2.2020

 

Potkujen saaminen voi olla järkytys. Toisaalta, joillekin irtisanominen voi tulla pelastuksena. Jos olet jumissa työpaikassa, jota vihaat, saatat tarkoituksettomasti alkaa tehdä asioita, jotka voivat johtaa potkuihin. Irtisanominen voi olla pelastus, joka ajaa sinut oikealle tielle kohti unelmiasi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että potkut olisivat kivuton kokemus, joka ei tee hallaa omalletunnolle.

Paras asia, mitä voi tehdä juuri potkut saaneena on se, että tutkailee syitä potkuille ja miettii, mitä kokemuksesta voi oppia. Etkö kunnioittanut kollegoitasi riittävästi? Olitko aina myöhässä? Varastelitko toimistotarvikkeita? Mitä käytöspiirteitä viet seuraavaan työpaikkaasi ja mistä piirteistä hankkiudut eroon? Mutta mitkä horoskoopit ovat sitten niitä kaikkein jääräpäisimpiä, jotka herkimmin saavat potkut?

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimiehet voivat olla sekä arvaamattomia että epäjohdonmukaisia, mikä ei tietenkään ole hyvä työpaikan säilyttämismielessä. Vesimiehet ovat älykkäitä, luovia ja itsenäisiä, mutta sääntöjen noudattaminen ei ole heidän vahvuutensa.

On todennäköistä, että vesimiehet jäävät kiinni omista pikku missioistaan ja unohtavat tehdä asioita, joita heidän kuulisi tehdä. Vesimiehet eivät myöskään ota ohjeita hyvin vastaan. He suosivat itsenäistä ja vapaata tekemistä.

 

Kalat (Helmi 19 – Maalis 20)

Kaloilla on taipumusta uppoutua haaveisiinsa kesken työpäivän, mikä ei näyttäydy hyvänä piirteenä, jos töistä maksetaan tuntipalkkaa. Jos asiat ovat huonosti ja sängystä nouseminen on hankalaa, kalat ottavat herkästi sairaslomaa.

Kalat ovat myös laiskoja, mitä esimiehet harvemmin arvostavat. Kalat eivät viitsi nähdä liikaa vaivaa sellaisten asioiden eteen, joista he eivät ole kiinnostuneita.

 

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Oinas tekee aina enemmän, kuin häneltä vaaditaan. Oinas on tottunut tekemään useita asioita samaan aikaan ja hän haluaa tehdä kaiken täydellisesti. Ongelmana on se, että oli oinaalla sitten kuinka paljon innostusta tahansa työtä kohtaan, ajan kuluessa tehtävät muuttuvat rutiininomaisiksi ja tylsiksi.

Kun oinas menettää palonsa, tulee hänestä herkästi kurinalaton ja vähemmän kiinnostunut hyvää työnjälkeä kohtaan. Oinas saattaa oikaista erilaisissa asioissa, muuttua ylimieliseksi esimiehiä kohtaan ja ottaa tarpeettomia riskejä. Jos oinas saa potkut, se tuskin harmittaa häntä liikaa sillä parempi työpaikka on usein jo valmiiksi näköpiirissä.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijonat ovat parempia johtajia kuin lakeijoita. Leijonan pitää olla johtaja tai työskennellä itselleen. Työpaikalla voi kuitenkaan harvemmin aloittaa huipulla. Jos leijonaa valvotaan liikaa tai jos hän saa käskyjä, jotka ovat leijonan mielestä kohtuuttomia, leijona ei epäröi asettua vastarintaan.

Kun leijona tekee asioita hyvin, haluaa hän kaiken mahdollisen ihailun ja palkitsemisen. Jos kehuja ei kuulu, leijonasta tulee tyytymätön. Tällöin leijona saattaa helposti ajautua siirtämään omia tehtäviään muille johtajan tyyliin, mikä voi aiheuttaa närää työpaikalla.

 

Jousimies (Marras 22 – Joulu 21)

Jos jousimies ei koe saavansa ansaitsemiaan ylennyksiä tai palkankorotuksia, asia tulee varmasti puheeksi. Jousimiehet eivät kuitenkaan ole kaikista diplomaattisimpia ihmisiä, mikä voi johtaa ajattelemattomiin kommentteihin johtajia kanssa neuvotellessa.

Jousimies ajattelee olevansa täydellinen ja vastustaa kritiikkiä omia suorituksiaan kohtaan. Jos jousimies ei koe saavansa riittävästi haastetta tai jännitystä töissään, muuttuu työote helposti huolimattomaksi tai jousimies saattaa ottaa omaa lomaa varoittamatta.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset voivat olla erinomaisia työntekijöitä älykkyytensä, luovuutensa ja ihmistaitojensa myötä. Kaksosten ongelma on kuitenkin päättämättömyys, epäjohdonmukaisuus ja taipumus tehtävien lykkäämiseen. Jos kaksosten keskittyminen herpaantuu, työtehtävät jäävät helposti jälkeen aikataulusta.

Yksikään pomo ei pidä myöhästelystä. Jos kaksoset saavat potkut täsmällisyyden takia, he laskeutuvat kyllä jaloillensa. Kaksoset ovat nimittäin loistavia työhaastatteluissa monitaituruutensa takia.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com