Nämä horoskooppiparit ovat kuin luotuja yhteen

20.9.2020

Oinas ja vesimies

Oinas ja vesimies ovat molemmat hieman hulluja, minkä takia he tulevat todella hyvin toimeen. Seikkailunhaluisina tyyppeinä he keksivät aina tekemistä tylsyyden keskelle.

He ihailevat toisiaan eivätkä väsy toistensa seuraan. Vaikka tämä kuulostaakin takertuvalta, on se jotain ihan muuta.

He eivät ole riippuvaisia toisistaan. Sen sijaan he pysyvät toistensa tukena ja osaavat antaa toisilleen aikaa, mikä tekee suhteesta ehjän ja erityisen.

 

Härkä ja neitsyt

Näillä merkeillä on molemmilla vaikeuksia löytää parisuhdetta. Prosessissa kestää hetki, mutta kun suhde on sinetöity, ei se rikkoudu helposti.

Härkä ja neitsyt rakentavat suhteen luottamuksen varaan, mikä mahdollistaa ehjän yhteisen tulevaisuuden rakentamisen.

Kun härkä on liian itsepäinen, neitsyt osaa vetäytyä taka-alalle. Härkä taasen tietää, että neitsyt on aina valmis korjaamaan parisuhteessa ilmenevät ongelmat.

 

Kaksoset ja vesimies

Nämä kaksi ovat niin söpöjä yhdessä, että tekisi mieli oksentaa. He lopettavat toistensa lauseet ja ovat täynnä hulluja ideoita, joiden toteutuksessa ei kauaa kestä.

He nauttivat toistensa seurasta, mutta arvostavat myös omaa aikaa. Siksi suhde toimii niin hyvin.

 

Rapu ja kalat

Kalat ymmärtävät kaikista parhaiten ravun herkkyyden ja syvät tunteet. Molemmat merkit ovat tunteellisia ja täynnä ymmärrystä, mutta rapu tarvitsee hieman enemmän huomiota ja rakkautta.

Ravun ja kalojen suhde on syvä, ja molemmat tekevät kaikkensa pitääkseen suhteen vahvana. Suhde perustuu täydellisesti toimivaan kommunikaatioon, mikä on muiden suhteissa harvinaista.

 

Leijona ja jousimies

Molemmat ovat intohimoisia ja kannustavia. Sekä leijona että jousimies tietävät, mitä haluavat elämältä ja kuinka saavuttaa tavoitteensa.

Jos toinen kohtaa mutkia matkalla, toinen on heti valmiina auttamassa. Sen lisäksi, että molemmat tulevat toistensa kanssa toimeen, myös muut tuntevat olonsa erittäin turvalliseksi tämän pariskunnan seurassa.

Leijonan ja jousimiehen elämänhalu ja rakkaus on niin säkenöivää, että ihmiset haluavat yksinkertaisesti olla heidän kanssaan.

 

Neitsyt ja kauris

Näiden kahden käytännöllisen horoskoopin tavoitteet ovat yhteneviä. He osaavat organisoida ja suunnitella, joten heidän kanssaan on helppo sopia yhteisiä suunnitelmia.

Ihmiset saattavat pitää heitä ennalta arvattavina, mutta neitsyen ja kauriin huumori osaa olla yllättävää.

Neitsyt ja kauris työskentelee erittäin hyvin yhdessä, minkä takia heidän kannattaa perustaa yhteisyritys, jos suinkin mahdollista.

 

Vaaka ja kaksoset

Sekä vaaka että kaksoset kiihottuvat älykkyydestä. Molemmat tietävät, että järjettömillä väittelyillä ei saavuteta mitään. Siksi he paneutuvat pitkiin, merkityksellisiin keskusteluihin yhdessä ja nauttivat ongelmien ratkomisesta.

Suhde toimii, koska molemmat ymmärtävät toisiaan erityisen hyvin. He tarjoavat toisilleen viisautta, ystävyyttä ja ehdotonta rakkautta. Täydellinen parisuhde.

 

Skorpioni ja rapu

Sekä skorpioni että rapu ovat erittäin tunteellisia, mikä on myös heidän vahvin aseensa.

He osaavat tuntea vahvoja tunteita toistensa kanssa. Vahvat seksuaaliset ja psyykkiset tunteet vahvistavat suhdetta päivä päivältä enemmän.

Skorpioni ja rapu osaavat vastustaa kaikkea, mikä saattaisi uhata parisuhdetta ja siksi he sopivat niin hyvin yhteen.

 

Jousimies ja oinas

Jousimiehen ja oinaan intohimo ja valtava energia tekee heidän parisuhteestaan erityisen.

He ovat aina valmiita kokeilemaan uusia asioita ja vihaavat paikoilleen asettumista.

Molemmat arvostavat elämää. Vaikka usein puhutaan, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, tässä tapauksessa tilanne on päinvastainen.

 

Kauris ja oinas

Kauris ja oinas ovat aina toistensa tukena. Teki toinen sitten mitä tahansa, voi hän olla varma, että toinen seisoo hänen takanaan tukemassa joka askelta.

Tämä pariskunta toimii täydellisesti yhdessä, koska he tietävät mitä haluavat ja kuinka saavuttaa se.

He tietävät, mitä askelia ottaa kohti yhteisiä tavoitteita ja että yhdessä he ovat vahvempia kuin yksilöinä.

 

Vesimies ja kaksoset

Tällä pariskunnalla on jotain, mitä muilla pareilla ei ole. Tuntuu, kuin he osaisivat lukea toistensa ajatuksia ja tietävät tarkalleen, mitä toinen haluaa.

He myös tunnistavat, jos toinen tarvitsee omaa aikaa. Molemmille itsenäisyys on tärkeää, mutta se ei vahingoita heidän suhdettaan. Päinvastoin se tekee siitä entistä vahvemman.

 

Kalat ja skorpioni

Kalat tarvitsevat paljon rakkautta ja suojelua, minkä antamiseen skorpioni on kuin luotu.

Kalat ovat uskollisia eivätkä kanna kauaa, mikä on juuri sitä, mitä skorpioni kaipaa parisuhteelta.

Siksi suhde toimii hyvin. Molemmat näkevät vaivaa pitääkseen suhteen hyvissä kantimissa. Kaiken lisäksi seksi on loisteliasta tämän kaksikon välillä.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com