Nainen, onko horoskooppisi yksi näistä kolmesta? Jos on, olet muita naisia haluttavampi

31.8.2020

Osuvatko haluttavuuden tähtimerkit omalle kohdallesi?

 

Leijona

Elämä leijonan kanssa on kuin unelmaa. Leijonanainen on aina valmis osoittamaan rakkautensa ja varmistaa, ettei koskaan satuttaisi kumppaniaan. Leijona tietää, että aito rakkaus vaatii uhrauksia ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat keskustelemalla.

Leijonan saalistaneita miehiä kadehditaan, sillä leijonat ovat häikäisevän kauniita ilmestyksiä, joiden hymy saa kenet tahansa sulamaan. Leijona on elämänkumppani, paras ystävä ja ihminen, jota ilman elämä tuntuu tyhjältä.

On mahdotonta tietää, mitä on täydellisyys ennen kuin on suhteessa leijonan kanssa. Leijonanaiset ovat aitoja ja puhdassieluisia. He eivät ole itsekkäitä ja nauttivat arkipäiväisten yllätysten järjestämisestä. Leijonan kanssa elämä on niin nautinnollista, että saatat ihmetellä, miten ikinä löysitkään hänet.

Leijona kaipaa myös vastakaikua. Hän odottaa saavansa saman verran rakkautta kuin antaa, joten älä laiminlyö leijonan tunteita. Leijonan kiltti sydän ansaitsee kumppanin, joka kohtelee leijonaa hyvin. Jos siis päädyt leijonan kanssa yhteen, varmista että teet kaikkesi tyydyttääksesi hänen tarpeensa.

 

Jousimies

Jos luulit tietäväsi, mitä aito rakkaus on, et ole ikinä suudellut jousimiesnaista. Elämä jousimiehen kanssa on kuin satua. Hän piristää sinua huonoina päivinä ja nauraa kanssasi hyvinä päivinä.

Hän täyttää elämäsi positiivisella energialla ja hänen älykkyytensä vain voimistaa viehätysvoimaa. Jousimiehet ovat hyviä äitejä ja omistautuneita puolisoja. He tietävät, kuinka huolehtia perheestä.

He suojelevat lapsiaan kaikelta pahalta ja ovat aina valmiina auttamaan. Jousimies tarvitsee vuorostaan huolenpitoa, rakkautta ja tukea. Pidä siis huolta, että hän saa ansionsa mukaan.

Jousimies haluaa olla varma, että olet varma uhrautumaan hänen puolestaan samalla tavalla, kuin hän on sinun puolestasi. Jousimies tietää, että parisuhde ei ole yksipuolinen projekti. Älä kuitenkaan tukahduta jousimiehen vapaata luonnetta. Jos kunnioitat jousimiestä, hän kyllä palkitsee sinut.

 

Rapu

Rapunaiset ovat tunteellisia, hyväsydämisiä, itsenäisiä, vahvoja ja pelokkaita. Rapunainen haluaa mieheltä tukea heikoilla hetkillä. Rapunaisten miehiä kadehditaan usein, sillä ravuilla on taipumusta osoittaa rakkauttaan runsailla hellyydenosoituksilla. Rapu voi olla enkelisi, mutta jos satutat rapua, voi hän muuttua todelliseksi pedoksi.

Julkisesti rapu ei ikinä tekisi mitään nolatakseen sinua. Rapu onkin täydellinen kumppani miehelle, joka kohtelee rapua rakastavasti. Ravun maaginen hurmaavuus saa kaikki murheet katoamaan. Rapu osaa myös aina tehdä kaikkia osapuolia tyydyttäviä päätöksiä.

Rapu on seikkailuhenkinen ja inhimillinen. Ihmiset rakastavat rapujen positiivista energiaa, hymyä ja sydämellisyyttä. Rapu tarvitsee vahvan miehen, joka ei pelkää seistä ravun tukena heikkoina hetkinä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com