Mitä kohtaan sinä olet nirso? – Horoskoopit kertovat

30.8.2020

Jokainen meistä on nirso jonkin asian suhteen. Oli se sitten jokin tietty ruoka, vaatetyyli tai viihdelaji, meillä kaikilla on omat preferenssimme. Jotkut eivät ehkä syö ikinä kiinalaista. Jotkut ovat nirsoja rahankäytön suhteen eivätkä suostu ostamaan vaatteita kirpputorilta. Jotkut voivat olla nirsoja myös ihmisten suhteen eivätkä hyppää sänkyyn tietynlaisten ihmisten kanssa.

Ronkelius on eräänlainen tapa erotella asioita. Erottelun avulla voimme täyttää elämämme asioilla, joista pidämme sen sijaan, että joutuisimme sietämään ikäviä asioita. Mutta minkä asioiden suhteen kukin tähtimerkki on ronkeli? Tutkitaanpa tarkemmin:

 

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Oinas ei tyydy ihan mihin tahansa. Oinaalle kaiken pitää olla laatua. Kun oinas nirsoilee, ympäröi hän itsensä vain kalliilla ja kauniilla asioilla ja nautinnoilla.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härälle musiikki on tärkeää. Härät tietävät kaiken musiikista ja tuntevat oman musiikkimakunsa täydellisesti.

Koska härkä on niin hyvin kartalla musiikista, hän tietää mistä etsiä uusia kappaleita. Ja musiikin tulee todellakin miellyttää härän korvaa, tai sillä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä härän soittolistoille.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset ovat käsittämättömän ronkeleita elämänvalintojensa ja uskomustensa suhteen. Jos olet eri mieltä kaksosten kanssa, saattavat he helposti sulkea sinut elämästään.

Elät joko kaksosten tahtiin tai saat elää omaa elämääsi. Rehellisesti sanottuna, joskus voi olla vain helpompaa elää omaa elämäänsä sen sijaan, että olisit nirsojen ja tuomitsevien kaksosten lähellä.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Ravut rakastavat kaverisuhteitaan ja haluavat olla ympäröityinä hyvillä ystävillä kuolemaan saakka… paitsi jos kaverilla on eriävät mielipiteet. Siinä tapauksessa kaverisuhde on finito.

Jos haluat olla ravun kaveri, älä pelästy ravun nirsoutta ihmisten suhteen. Ravun kaveripiiriin voi olla yllättävän hankalaa päästä.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijonat ovat hullaantuneita laadukkaisiin tuotteisiin. Mitä enemmän niitä on, sen parempi. Leijonat saattavat täyttää kotinsa läpikotaisin kauniilla asioilla.

Jos asia maksaa maltaita mutta se on leijonan mielestä täydellinen, leijona ostaa sen.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyt on nirso ruokansa suhteen. Neitsyt saattaa sukeltaa syvälle syömishäiriön partaalle tai olla todellinen ahmatti, mutta pitkässä juoksussa ruoan laatu on kaiken A ja O.

Neitsyt saattaa syödä pelkkiä sipsejä tai vegaanista ruokaa. Oli mieltymys sitten mikä tahansa, siitä ei poiketa.

 

Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Vaaka on erityisen nirso oman aikansa suhteen. Vaaka ei halua jakaa jokaista hetkeään toisen ihmisen kanssa.

Vaa’at ovat erittäin yksityisiä ihmisiä eivätkä epäröi jättää parisuhdetta, jossa omaa aikaa ei ole riittävästi. Joskus onkin parempi jättää vaa’at yksin juonittelemaan.

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpioni on nirso muiden sanomisten suhteen. Skorpioni haluaa läheistensä reagoivan samalla tavalla, puhuvan samalla tavalla ja olevan samalla tavalla. Skorpionit ovat niin kontrolloivia, ettei heidän nirsoutensa kohdistu heihin itseensä, vaan muihin ihmisiin.

Sinun pitää syödä mitä skorpioni käskee, ajatella mitä skorpioni haluaa sinun ajattelevan. Skorpioni on onnellisimmillaan, kun hän pääsee ohjailemaan muiden valintoja.

 

Jousimies (Marras 22 – Joulu 21)

Jousimies on kaikista itsenäisin horoskooppi, minkä takia jousimies ei epäröi tuoda esille nirsouttaan toisia ihmisiä kohtaan. Jousimies suostuu viettämään hieman aikaa toisten kanssa, kunhan kanssakäymiset todella ovat pikaisia. Sitten jousimies painelee taas omille teilleen.

 

Kauris (Joulu 22 – Tammi 19)

Kauriille materialistisuus on kaikki kaikessa. Kauris ei yksinkertaisesti suostu pukeutumaan tiettyihin vaatteisiin tai materiaaleihin.

Jos kauris on vegaani, jauhaa hän loputtomasti eläintuotteiden maailmanloppua aiheuttavasta vaikutuksesta. Jos kauris on drag queen, näet hänen pukeutuvan vain hienoimpiin peruukkeihin ja Louboutineihin. Kauris rakastaa kalliita asioita, ja haluaa saada kaikki tai ei mitään.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimies on erittäin ronkeli omien valintojensa suhteen. Vesimies haluaa ajatella asiat läpi ennen toimimista ja hänen ajatuksensa tuppaavat olemaan erittäin jäsenneltyjä ja tarkkoja.

Kun tulee valintojen aika, vesimiehellä on täydellinen suunnitelma valmiina. Valinnasta riippumatta, vesimies on valmis antamaan sille kaikkensa eikä hätäisille toimille ole sijaa.

 

Kalat (Helmi 19 – Maalis 10)

Kalat eivät ole tyytyväisiä minkään suhteen, mikä valitettavasti heijastuu myös heidän käsitykseensä muita ihmisiä kohtaan. Jos olet liian ruma kalojen mielestä, ei hän suostu edes puhumaan sinulle.

Kalat ovat erityisen ronkeleita saamiaan lahjoja kohtaan ja eivät epäröi kostaa huonoja lahjojaan antamalla vastaavia vastalahjoja. Kalat ovat mukava, mutta erityisen nirso, snobi ja hieman kriittinen tähtimerkki.

 

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixaby.com