Missä 73 prosenttia miehistä haluaa harrastaa intiimejä hetkiä?

14.2.2020

Suurin osa miehistä ei unelmoi kiihkeistä hetkistä keittiön pöydällä tai makuuhuoneessa, vaan suihkussa! Uuden tutkimuksen mukaan 73 prosenttia miehistä haluaisi hikoilla peseytyessään.

Vaikka kuumat hetket keittiössä kuulostaakin kiehtovalta, yli puolet tutkimukseen osallistuneista oli sitä mieltä, että seksin harrastaminen siellä missä syöt ei ole läheskään yhtä kiehtovaa kuin intiimejä hetkiä veden alla. Tämän lisäksi 62 vastanneista kertoi mieluummin harrastavansa ”petipuuhia” suihkussa kuin liittyvänsä kymppikerhoon.

Lue myös: Hyviä uutisia, naiset! Tieteellinen syy, miksi miesten tulisi tarjota suuseksiä teille

 

Arkisista rutiineista hieman jännittävämpää

Tässä suihkupakkomielteessä on kyllä järkeä. Koska suihkussa on käytävä joka tapauksessa, niin miksei samalla tekisi tästä arkisesta rutiinista hiukan jännittävämpää? 80 prosenttia suihkuseksiä harrastaneista sanookin haluavansa kokea sen uudelleen.

Mikä vuodenaika sitten on otollisin tälle kylpyhuoneaktiviteetille? Hiukan yli puolet, 56 prosenttia, sanoo kesän olevan ihanteellisin aika kosteille leikeille.

Koska intiimiin kanssakäymiseen liittyvä tutkimus ei ole varteenotettava tutkimus, jos ei kysytä fantasioista julkisuuden henkilöiden kanssa, selvittivät tutkijat, että suosituimmat suihku-puuhastelu-kumppanit olisivat Channing Tatum ja Jennifer Lawrence. Mutta miksi rajoittaa nämä fantasiat ainoastaan suihkuun…?

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Pixabay.com / JUrban