Horoskooppi kertoo miten saat miehesi kaipaamaan ja tarvitsemaan sinua

10.1.2021

Tähdet tietävät, kuinka saat hänet todella haluamaan juuri sinua

Toisinaan ei riitä, että joku haluaa sinut; tahdot, että hän kaipaa sinua joka solullaan! Haluat, että hänen hallitsematonta himoaan sinua kohtaan ei voi tyydyttää vain yhdessä illassa tai yhdellä kohtaamisella. Toisinaan tahdomme tätä tunteaksemme olomme voimakkaiksi, toisinaan taas yritämme saada enemmän valtaa suhteessa.

Jo aikojen alusta miehet ovat pitäneet jahtaamisesta, ja tavoitettuaan jahtaamansa henkilön, heidän kiinnostuksensa saattaa laantua; valitettavasti se saattaa myös olla tyystin kadonnut. Yksi keino, jolla saat kiinnostuksen palamaan kirkkaalla liekillä, on toisen halujen täyttäminen niin, että jarruttelet, eikä toinen ole koskaan täysin tyytyväinen.

Pitkissä parisuhteissa intiimeistä hetkistä saattaa tulla rutiini, jolloin kipinä voi puuttua. Haluat, että miehesi kaipaa sinua, ei voi olla ajattelematta sinua, että seksinne olisi yhtä kuumaa, kuin alkuaikoina. Et ehkä aavista, että useimmat miehet kykenevät himoon myös pitkällä juoksulla, tärkeintä on tehdä ja sanoa asioita, jotka todella kiihottavat häntä. Keinot, kuten hiven salaperäisyyttä, oman saatavuutesi rajoittaminen, uusien asioiden kokeileminen, sekä nautinnon pitkittäminen ovat kaikki mahtavia tapoja herätellä hänen halujaan sinua kohtaan.

Entäpä, jos koskisit häntä, kun hän sitä vähiten odottaa, tai vaihtaisit hajuvetesi? Saatat yllättyä siitä, miten pienet muutokset voivat vaikuttaa partneriisi. Miehet eivät tuppaa huomaamaan arkisia asioita. Astrologia voi antaa sinulle joitakin vinkkejä, joilla herättelet miehesi kiinnostuksen, ja saat hänet taas himoitsemaan sinua. Thought Catalogin artikkelissa kirjailija Lola Black kertoo miehen horoskooppimerkin perusteella yksityiskohtaisesti, kuinka miehesi tahtoo, että harrastat hänen kanssaan peti-puuhia.

Horoskooppi kertoo miten saat miehesi kaipaamaan ja tarvitsemaan sinua

 

Oinas (21.3. – 20.4.)

Oinasmiehet nauttivat todella makuuhuoneessa ”päällepäsmäröinnistä”, joten kanavoi tuota halua ja ole hänen pikku halujensa ”or_jak_si”, niin hän voi vastustaa sinua. Anna hänen kertoa sinulle, mitä tehdä, ja ano, että hän ottaa sinut sillä paikalla. Mitä enemmän annat hänen uskoa, että hän hallitsee tilannetta, sitä enemmän hän innostuu.

 

Härkä (21.4. – 20.5.)

Peitpuuhat eivät ole miespuoliselle Härälle pelkkä kilpajuoksu laukeamiseen; hän innostuu entistä enemmän kuin näkee, miten paljon sinä nautit. Härkämiehet ihailevat ihmisiä, jotka uskaltavat näyttää haavoittuvaisen puolensa ja ihmisyytensä, joten varmista, että Härkäsi tietää, että arvostat kokonaisuutta, etkä pelkästään hänen elintään.

LUE MYÖS: Näin laukeat paremmin

 

Kaksoset (21.5. – 21.6.)

Kaksoset eivät ujostele sitä, että haluavat kokea kaiken, ja se pätee myös intiimeihin hetkiin. Kun hän kokeilee uusia asentoja, leluja, tai puhuu hävyttömiä törkeämmin, kuin koskaan aiemmin, mene mukana. Jos pystyt vastaamaan hänen luovuuteensa ja kokeilunhaluunsa, hän jää koukkuun.

 

Rapu (22.6. – 22.7.)

Ravut kaipaavat kosketusta ja huolenpitoa, joten heille esileikki on intiimien hetkien a ja o. Huolehdi, ettei sinulla ole koskaan kiire, kun harrastat Ravun kanssa ptipuuhia. Ei ole välttämättä hullumpi idea ”sooloilla” ennen treffejänne, jotta et turhaudu kaikesta koskettelusta ja suutelemisesta ilman ”työntymistä”.

 

Leijona (23.7. – 22.8.)

Leijonat elävät kehuilla, joten kerro hänelle jatkuvasti, miten kuuma hän on alastomana tai miten hyvältä hän tuntuu. Jos olet hyvä puhumaan tuhmia ja viet taituruutesi uusiin sfääreihin, Leijonasi ei saa sinusta kyllikseen. Toistele hänen nimeään usein: jostain syystä tämä saa hänet kaipaamaan sinua epätoivoisesti.

LUE MYÖS: Tee näin heti intiimin kanssakäymisen jälkeen

 

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Neitsyet ovat monimutkaisia, mutta saadaksesi heidät haluamaan sinua, joudut lähestymään asiaa suorasukaisesti: kysy, mitä hän haluaa, ja tee se täydellisesti. Niin yksinkertaista, mutta tehokasta, kuin lukisit hänen ajatuksiaan ja tuntisit hänen todellisen minänsä intuitiivisesti.

 

Vaaka (23.9. – 22.10.)

Vaa’at eivät halua pientä suupalaa, he tahtovat kokonaisen aterian. Sinun täytyy huomioida hänet hyvin perusteellisesti ja tutkia joka milli hänen vartalostaan suullasi, käsilläsi sekä vartalollasi. Vaa’at eivät tähtää pelkkään laukeamiseen, he haluavat luoda yhteyden sinuun kaikkien aistien tasolla, ja jos he onnistuvat siinä, he eivät saa sinua pois mielestään.

 

Skorpioni (23.10. – 22.11.)

Älä pelästy sitä, että Skorpionit ovat horoskoopin ”hekuma” -neroja. Skorpionit ovat intensiivisiä ja intohimoisia, joten paras suunnitelma on antaa hänen ottaa ohjat. Jos hän näkee, että hän voi luottaa käsiisi villeimmätkin unelmansa ja olet itsekin rehellinen omistasi, hän hullaantuu sinusta, joka saattaa tarkoitusperistäsi riippuen olla erittäin hyvä asia, tai pelottavaa.

LUE MYÖS: Intiimi kanssakäyminen ei voi olla mahtavaa ilman näitä 3 asiaa

 

Jousimies (23.11. – 22.11.)

Koska Jousimiehet rakastavat kokeilla uusia asioita, saattaa olla haastavaa keksiä jotain, mitä he eivät ole jo kokeilleet. Jos rentoudut, pidät hauskaa ja päästät mielikuvituksesi valloilleen, et yllätä pelkästään itseäsi, vaan myös Jousimiehesi. Heitä peliin pientä vaaran tunnetta, kuten ”touhuamista” julkisella paikalla, tai verhoudu sadetakkiin ilman rihman kiertämää sen alla, niin olet Jousimiehesi silmissä muutakin, kuin kiehtova.

 

Kauris (22.12. – 19.1.)

Kauriit saattava olla päivisin täysin asiallisia, mutta iltaisin hekin päästävät villin puolensa valloilleen. Jos saat Kauriisi tuntemaan olonsa tarpeeksi viihtyisäksi, jotta hän pystyy todella rentoutumaan ja pitämään kanssasi hauskaa, hän haluaa kokea sen uudelleen ja uudelleen.

 

Vesimies (20.1. – 19.2.)

Vesimiehet haluavat miellyttää partnereitaan. Laita hänet antamaan ”suu-karkkia” äläkä päästä häntä pois, ennen kuin huudat nautinnosta. Mitä useammin tulet, sitä parempi Vesimiehelle. Voit unohtaa hänen nautintonsa; hän haluaa keskittyä sinuun. Toteuta hänen kanssaan kaikki asiat, joita olet aina halunnut kokeilla, mutta et ole rohjennut, eikä hän voi saada sinusta kyllikseen. Molemmat pysyvät tyytyväisinä!

 

Kalat (20.2. – 20.3.)

Kalat tekee intiimistä kanssakäymisestä taidetta. He rakastavat kaikkea tant_ra-osastoa, new age -puuhastelua sekä intiimiä kanssakäymistä, jossa osapuolet yhtyvät sekä fyysisesti, että henkisesti, ja lisäksi tunnetasolla. Kaikille ei sovi kyyti, jota Kalat tarjoaa. Petipuuhien intensiivisyys saattaa pelottaa olla toisille pelottavaa. Jos näytät, että olet avoin tämän kaltaiselle intiimille kanssakäymiselle , Kalat haluaa sinua enemmän, kuin ketään aiemmin.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay