Horoskoopit kertovat: Tämä on pahin luonteenpiirteesi

11.5.2022

Joskus voi olla vaikeaa tunnistaa omia heikkouksiaan. Huonot ominaisuudet ovat kuitenkin luonnollisia – kaikilla on niitä.

Vaikka onkin normaalia omata huonompiakin piirteitä, on ymmärrettävää, jos haluat tunnistaa ne ja pyrkiä kehittämään itseäsi. Siksi kysyimme astrologi ja psykologi Donna Pagelta kaikkien horoskooppimerkkien ominaisista heikkouksista:

 

Oinas (13.3 – 19.4)

Pahin ominaisuutesi: Holtittomuus

Syöksyt päätä pahkaa uusiin asioihin, mikä voi osoittautua holtittomaksi ja jopa vaaralliseksi. Vaikka järveen hyppääminen pää edellä keskiyöllä voikin kuulostaa hauskalta, voi se päättyä todella pahasti.

Ensi kerralla, kun luulet saaneesi loistoidean, ajattele asia kuitenkin uudelleen läpi ja mieti, voiko jotain sattua.

 

Härkä (20.4 – 20.5)

Pahin ominaisuutesi: Seikkailunhalun puute

Pidät rutiineista, mutta joskus saatat jumittua niihin liiaksi. On ihan okei olla mukavuudenhaluinen, mutta samaan ravintolaan meneminen joka päivä tai saman elokuvan katsominen uudelleen ja uudelleen voi olla hieman liian tylsää.

Anna kavereidesi päättää illanviettopaikka ensi kerralla ja avaudu uusille kokemuksille. Saatat huomata nauttivasi siitä enemmän kuin uskotkaan.

 

Kaksoset (21.5 – 20.6)

Pahin ominaisuutesi: Juoruilu

Tykkäät juoruilla, mutta se saattaa kostautua. Sinun ei ikinä ole tarkoitus jakaa toisten ihmisten salaisuuksia, mutta tiedot vain vähän niin kuin lipsuvat suustasi puhuessasi.

Ensi kerralla, kun joku jakaa sinulle salaisuuksiaan, mieti, miltä sinusta tuntuisi, jos joku levittelisi asioitasi eteenpäin. Saatat jatkossa pysyä hiljaa paremmin.

 

Rapu (21.6 – 22.7)

Pahin ominaisuutesi: Takertuvaisuus

Haluat huolehtia ihmisistä, mutta saatat olla myös hieman liian takertuvainen. Sitoudut herkästi liikaa parisuhteisiin, mikä tukehduttaa toisen osapuolen. Et tahdo pahaa – haluat vain rakastaa ja olla rakastettu – mutta sitä voi olla vaikeaa käsitellä.

Jos havaitset kumppanisi ärsyyntyvän antamastasi huomiosta, peräänny ja anna hänen olla rauhassa. Saatat jopa oppia arvostamaan pientä omaa aikaa silloin tällöin.

 

Leijona (23.7 – 22.8)

Pahin ominaisuutesi: Herkkätunteisuus

Olet tunteellinen ja vaikka se voikin olla hieno ominaisuus, voi se myös aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Jos joku satuttaa tunteitasi, et välttämättä osaa kertoa siitä ja pidät ne visusti sisälläsi, mikä on huono ratkaisu kaikkien kannalta.

Ensi kerralla, kun koet olosi loukatuksi, kerro asiasta ja anna toiselle henkilölle mahdollisuus korjata asia. Voit jopa pelastaa parisuhteesi.

 

Neitsyt (23.8 – 22.9)

Pahin ominaisuutesi: Perfektionismi

Haluat, että asiat ovat järjestyksessä ja ärsyynnyt, jos asiat eivät suju odotustesi mukaan. Vaativuutesi kuitenkin voi ärsyttää muita ihmisiä.

Älä pelkää kysyä muiden mielipiteitä ja yritä oikeasti kuunnella heidän sanomisiaan. Jos et ole samaa mieltä, ei se mitään – ainakin he tuntevat itsensä kuulluksi.

 

Lue myös: Kuinka saat miehen janoamaan seksiä – Horoskoopin mukaan

 

Vaaka (23.9– 22.10)

Pahin ominaisuutesi: Tunteiden tukahduttaminen

Arvostat rauhaa ja harmoniaa. Vaikka se onkin arvostettava piirre, saattaa siitä koitua ongelmia parisuhteessa silloin, kun kumppanisi tekee jotain, mistä et pidä. Saatat piilottaa tunteesi estääksesi ristiriidat, mikä ei auta mitään.

Ensi kerralla, kun jokin ärsyttää sinua, kerro asiasta. Asiat saattavat korjaantua helpommin kuin odotitkaan.

 

Skorpioni (23.10 – 21.11)

Pahin ominaisuutesi: Kostonhalu

Ihmiset avautuvat sinulle mielellään, mutta silloin, kun he loukkaavat sinua, käytät heidän salaisuuksiaan heitä vastaan. Sen sijaan, että kostaisit, yritä keskittyä itse asian korjaamiseen. Tarkoituksenmukainen salaisuuksien jakeleminen vain saa sinut näyttämään epäluotettavalta ihmiseltä.

 

Jousimies (22.11 – 21.12)

Pahin ominaisuutesi: Ahdasmielisyys 

Sinulla on taipumusta kehittää vahvoja mielipiteitä, mikä voi viedä sinut ongelmiin, jos satut olemaan väärässä. Saatat kertoa kavereillesi, että Euroopan läpi voi reppureissata kuukaudessa alle tuhannella eurolla ilman syvempää perehtymistä aiheeseen ja samalla tehdä hallaa heidän varallisuudelleen.

Ensi kerralla, kun vannot tietäväsi jotain, varmista, että oikeasti tiedät. Olosi on myös parempi, kun tiedät olevasi kartalla asioista.

 

Kauris (22.12 – 19.1)

Pahin ominaisuutesi: Sitoutuminen

Olet sanasi mittainen mies tai nainen, mutta et anna lupauksia, ellet ole asioista 100% varma. Se voi aiheuttaa ongelmia, sillä elämässä mikään ei ole varmaa.

Vaikka onkin ymmärrettävää pohtia ja perehtyä asioihin ennen isoja päätöksiä, kannattaa ehkä joskus tyytyä lähes varmana olemiseen ja siihen, että asiat kyllä sumpliintuvat. Se saattaa muuttaa elämäsi.

 

Vesimies (20.1 – 18.2)

Pahin ominaisuutesi: Empatian puute

Ihmiset pyytävät sinulta apua, koska osaat tarkastella asioita monelta kantilta. Et kuitenkaan välttämättä osaa suhtautua asioihin tunteiden osalta. Vaikka osaatkin tarjota tietoa ja faktoja, sinulla on vaikeuksia empatian jakamisessa.

Ensi kerralla, kun annat apua kaverillesi, yritä asettaa itsesi hänen asemaansa. Näin opit olemaan sympaattisempi ja empaattisempi jatkossa.

 

Kalat (19.2 – 20.3)

Pahin ominaisuutesi: Omien tarpeiden laiminlyönti

Tekisit kaikkesi auttaaksesi kaveria pulassa, mutta saatat tehdä sen itsesi kustannuksella. Tiedät sen myös itse varsin hyvin. Saatat ärsyyntyä, jos et saanut riittävästi unta jouduttuasi hakemaan kaverisi lentokentältä keskellä yötä tai jos et ole päässyt salille jouduttuasi kokkaamaan rakkaallesi illallista päivästä toiseen.

Ne päätökset ovat kuitenkin omiasi. Ensi kerralla, kun tarjoat jollekin apua, mieti, miten se vaikuttaa sinuun ja kykenetkö elämään seurausten kanssa.

 

Lue myös: Paras treeni horoskooppimerkillesi

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Allef Vinicius