Älä tuhlaa aikaasi miehen takia – se ei ole sen arvoista

3.9.2020

Kohteleeko miehesi sinua huonosti? Jos olet fiksu ja kunnioitat itseäsi, lopeta aikasi tuhlaaminen.

Anna miehelle uusi mahdollisuus tai toinen, mutta jätä se siihen. Jos mies ei ymmärrä varoitusta, voi olla parasta vain vaihtaa maisemaa.

 

Älä odota hänen muuttuvan, koska hän ei muutu

Ihmiset eivät muutu tuosta vain. Muuttuminen harvoin on edes mahdollista. Mies saattaa hämätä sinua ja teeskennellä kääntäneensä uuden sivun elämässään. Todellisuudessa kaikki on kuitenkin aivan kuin ennenkin. Hän ei ehkä enää sano ääneen asioita, joita hän normaalisti sanoisi tai tee asioita, joita hän haluaa tehdä. Hän haluaa uskotella sinulle muuttuneensa.

Älä kuitenkaan myy itseäsi halvalla. Voit uskoa häntä hetken, mutta et ikuisesti. On siis parempi antaa hänen olla kuin huomata valheiden verkon paljastuvan joskus  tulevaisuudessa. Suhde, jossa joutuu odottamaan toisen muuttumista käytöksen tai persoonallisuuden suhteen ei tule toimimaan. Sellaisesta suhteesta saa irti vain kipua ja tuskaa.

 

Älä odota hänen tulevan järkiinsä

Ajan kuluessa satutat itseäsi enemmän ja enemmän odottaessasi hänen tulevan järkiinsä ja samalla toteuttaen hänen toiveitaan. Niin kauan, kun esität että kaikki on kunnossa, ei miehen käytöksen voi odottaa muuttuvan. Hän laiminlyö sinua, koska se vaikuttaa olevan okei.

Jos tuhlaat aikaasi ja annat hänen kohdella sinua tavoilla, joita et ansaitse, annat hänen haavoittaa sydäntäsi. Toipumisessa voi kestää kuukausia. Ehkä hän ei vain ole sinulle luotu. Ehkä vain tyydyt elämääsi huomaamattasi. Ehkä voisit löytää jotain parempaa suhteen ulkopuolelta. Vaikeinta on tehdä ensimmäinen liike. Älä jää odottamaan, jos mitään ei tapahdu.

 

Älä odota hänen priorisoivan sinua

Sinun tulisi olla ykköspaikalla miehesi arvojärjestyksessä. Et ikinä saisi olla kenenkään varavaihtoehto. Väitetään, että rakastuminen on elämän paras tunne. Rakkauden tulisi herättää tunteita, joiden ei halua loppuvan.

Jos rakkaus saa olosi tuntumaan epähalutuksi ja anelet huomiota, ei se ole oikeaa rakkautta. Jos mies rakastaa sinua, hän näyttää sen. Jos hän sanoo rakastavansa sinua mutta toimii toisin, ovat sanat vain helinää.

 

Älä odota hänen kunnioittavan sinua

Olet ansainnut kunnioituksesi ja jos miehesi ei huomaa sitä, ette ole luotuja toisillenne. Ehkä hän pitää käytöstään normaalina, mutta kaltaisesi vahvan ja itsenäisen naisen ei tarvitse kestää moista kohtelua. Löydät helposti vierellesi kumppanin, joka arvostaa sinua.

Ansaitset miehen, joka arvostaa kovaa työtäsi ja aikaa, jonka uhraat tärkeille asioille. Ansaitset miehen, joka uskoo sinuun ja seisoo vierelläsi niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Ansaitset miehen, joka näkee, kuinka kovaa yrität ja halaa sinua päivän päätteeksi.

 

Älä odota hänen ymmärtävän tekemäänsä virhettä

Jonakin päivänä, nähdessään sinut toisen miehen kanssa, hän katuu toimiaan ja sitä, ettei kohdellut sinua riittävän hyvin. Hän näkee silmiesi loistavan täysin uudella tavalla. Hän ymmärtää, mikä idiootti olikaan. Mutta on jo liian myöhäistä. Sinua ei voi enää voittaa takaisin.

Älä odota hänen katuvan. Jatka elämääsi ja nauti siitä ilman häntä.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com