8 humalaista keskustelua, jotka jokainen pariskunta on käynyt keskenään

20.9.2020

Kännien vetäminen kumppanin kanssa on kuin uhkapeliä. Illan päätteeksi toinen saattaa olla kyynelissä tai vaihtoehtoisesti onnensa kukkuloilla toisen juodessa vodkapullon pohjia. Oli niin tai näin, tätä pistettä edeltää aina joku näistä humalaisen pariskunnan keskusteluista:

 

01. Harkitsemattomat päähänpistot: “Meidän pitäisi varata kuukauden loma Aasiaan”

Neljän viinilasin jälkeen kaikki harkintakyky alkaa olla menetetty. Yhtäkkiä suunnittelette kuukauden reissua Thaimaahan tai olette tilaamassa robotti-imuria Amazonista. Paras puoli tässä on se, jos unohtaa tilanneensa mitään ja tajuaa asian kuriirin koputtaessa kotiovea parin päivän päästä.

 

02. Mahtavat bisnesideat. “Miksi emme perustaisi yhdessä kahvilaa? Tai baaria?” tai “Rakas, sinun pitäisi ottaa lopputili ja alkaa tehdä kynttilöitä. Teet ihan uskomattomia kynttilöitä.”

Kaavailette yhdessä bisnesideoita lautasliinoille vain löytääksenne ne aamulla ilman mitään käsitystä, mitä tuherrukset edes tarkoittavat.

 

03. Järjettömät riidat: “Mikset muka tykkää lonkerosta???”

Jotkut ihmiset muuttuvat raivokkaiksi muutaman oluen jälkeen. Usein raivo purkautuu ilman mitään järkevää syytä. ”En voi uskoa, ettet pidä kananmunista niin paljoa kuin minä. Ehkä meidän ei pitäisi ollakaan yhdessä,” ja, “Lyön kaikkia ex-poikaystäviäsi, jopa sitä yhtä, jonka tapasit kahdesti yläasteella ja joka tuli kaapista ulos myöhemmin.”

 

04. Lapsien hankinnan fantasiointi: “Ihanaa kun riisuit vaatteeni ja pesit hampaani ja asetit minut unille. Sinusta tulee niin upea vanhempi lapsillemme.”

Tämä ei itse asiassa ole niin kaukaa haettua. Jos olet se osapuoli, josta pidetään huolta, on tämä kuitenkin merkki siitä, että olet yksi iso lapsi itsekin.

 

05. Ylitunteellinen tappelu: “Olit NIIN ilkeä minulle!”

Tässä tapauksessa ilkeys kuitenkin tarkoittaa sitä, että veit humalaisen kumppanisi ulos baarista, ennen kuin hän ehti oksentaa ympäriinsä. Ei niin ilkeää, eihän.

 

06. Umpimähkäinen rakkauskilpailu, joka kuulostaa siltä kuin lukisitte noloimpia tekstareitanne ääneen: “Rakastan sinua niin, niin, niin, niin, NIIN paljon!”

Jos ystävänne kuulisivat tämän, ei pilkanteosta tulisi koskaan loppua.

 

07. Äkillinen kosinta: “Rakastan sinua niin paljon, että googlaan heti olisiko mikään oikeustalo auki jotta pääsisimme heti naimisiin voi ei roiskutin kaljaa näppikselle MISSÄ ON RÄTTI?”

Ei tule kuuloonkaan, että asia otettaisiin puheeksi seuraavana päivänä.

 

08. Kaikkein synkimpien ja omituisimpien seksifantasioiden paljastus: “Haluaisin vain kääriä sinut kelmuun ja sulkea sinut vessaan koko päiväksi. Mikään ei kiihottaisi minua enempää.”

Tästäkään tuskin puhutaan aamulla. Mutta jos puhutaan, valmistaudu häpeämään.

Lähde: Cosmopolitan.co.uk
Lähde: Pixabay.com