5 brutaalia tapaa tietää, että mies on kiinnostunut sinusta vain lemmenleikkien vuoksi

12.5.2020

Miehillä on tapana tietää tasan tarkkaan, mitä he haluavat, kun he haluavat olla tekemisissä kanssasi. He myös tietävät, mistä he pääsevät irti, ja kuinka paljon heidän tekosiaan sinä jaksat katsoa.

Miehelle saattaa kestää kauemmin aikaa rakastua sinuun ja löytää se ”oikea”, mutta mies tietää kenen kanssa hän haluaa viettää yön ja keneen hän haluaa panostaa. Jos sinun tunnetilasi on vahvempi häntä kohtaan kuin kuinka paljon hän haluaa panostaa suhteeseen, hän tulee käyttämään sitä (ja sinua) hyväkseen.

Tässä tapoja, joilla voit määritellä, käyttääkö hän sinua hyväkseen ja haluaako hän mitään vakavaa kanssasi.

 

Keskustelut hänen kanssaan liittyvät ainoastaan siihen, mitä hän haluaisi tehdä kanssasi seksuaalisesti

Hän ei näytä mitään merkkejä siitä, että hän haluaisi tutustua sinuun tai siihen, mikä sinua kiinnostaa. Kaikki keskustelut kääntyvät nopeasti siihen, mitä hän haluaisi tehdä kanssasi (tai sinulle), kun pääsette lakanoiden väliin. Hän puhuu aina seksuaalisella tavalla kehuen rintojasi ja kysyen, mistä sinä pidät sänkypuuhissa, tai hän kertoo mistä itse pitää.

Kun aloitat keskustelun oikeista aiheista tai omasta elämästäsi, hän onkin yhtäkkiä kiireinen tai sanoo ”Jutellaan tästä myöhemmin.” Kysyt itseltäsi mihin suhteesi on menossa. Ei mihinkään!

Lue myös: Seksi ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolme asiaa

 

Hän välttelee ”mihin suhteemme on menossa?” -keskustelua

Turhautuessasi hänen käyttäytymiseensä, alat kysyä itseltäsi kysymyksiä, kuten ”Mitä tässä suhteessa oikeasti tapahtuu?”. Miestä, joka on oikeasti kiinnostunut sinusta, on helppo lähestyä tämän vaikean kysymyksen kanssa.

Mies, joka ei ole valmis sitoutumaan, välttää kysymystä kaikin keinoin. Hän ei puhu tunteistaan, kertoo nyyhkytarinansa haluttomuudesta sitoutua ja kuinka olisi parempi edetä vain päivä kerrallaan.

Yleensä olet jo rakastunut tähän mieheen ja olet jo kerennyt toivoa useampaan otteeseen hänen muuttavan mielensä. Keskustelu parisuhteen tilasta ei ole koskaan vaikeaa sen ”oikean” kanssa, joten ota asia rohkeasti esille, ja anna hänen mennä menojaan, jos on selvää, ettei hän halua pysyä yhdessä paikassa pitkän aikaa.

Lue myös: 21 asiaa, joita ei tulisi murehtia, kun harrastaa seksiä

 

Hän soittaa sinulle milloin haluaa

Tapaat uuden miehen, hän on kiinnostava, jännittävä ja hänelle on helppo puhua. Sinulla on aina hauskaa hänen kanssaan, mutta et ole täysin varma, mikä suhteenne on. Hän ottaa yhteyttä hyvin epäjohdonmukaisesti treffien välillä, mutta antaa ymmärtää, että haluaa nähdä sinut uudelleen.

Hän ei kerro sinulle milloin tarkalleen tapaisitte uudelleen, mutta kertoo heti, kun tietää. Hän suunnittelee treffit aina viime hetkellä ja lähempänä nukkumaanmenoaikaa, yleensä arkipäivänä. Mutta sinä et koskaan ole hänen lauantai-illan seuransa. Hän ei aina tiedä milloin hän on vapaana, koska ”hänellä on kiireitä töissä”.

Mies, joka on oikeasti kiinnostunut sinusta, tekee sinun näkemisestään prioriteetin. Vaikka aikataulusi olisi haastava, hän keksii ratkaisun. Mies, joka haluaa sinulta vain seksiä, tekee suunnitelmat viime tinkaan ja soittelee milloin huvittaa. Hän tietää, että olet ihastunut häneen ja siten hyväksyt hänen käytöksensä. Hän käyttää tilannetta hyväkseen ja pysyy juuri niin lähellä sinua kuin hänestä tuntuu.

Lue myös: Nämä 2 kysymystä ovat avain parempaan seksielämään

 

Hän ei koskaan kutsu sinua tyttöystäväkseen

Yksi tapa tietää, onko mies kiinnostunut sinusta ainoastaan seksin vuoksi, on se, että hän ei ole kutsunut sinua kertaakaan tyttöystäväkseen vaikka olette tapailleet silloin tällöin jo kuukausien ajan. Jos kysyt häneltä miksi näin, hän välttää kysymyksen.

Hän pitää sinut saatavilla, kunnes löytää jotain kiinnostavampaa tai kunnes hän kyllästyy. Oikea poikaystävä ei koskaan laita sinua tilanteeseen, jossa et tiedä mikä hänelle olet. Hänelle se, että olet hänen tyttöystävänsä, on miellyttävä asia. Hän on se onnekas.

Lue myös: Missä 73 prosenttia miehistä haluaa harrastaa seksiä?

 

Hän ei halua viettää aikaa ystäviesi kanssa

Muutaman kuukauden jälkeen ystäväsi alkavat kysellä, josko he vihdoin voisivat tavata tämän miehen, sillä he ovat kuulleet hänestä jo paljon. He ovat onnellisia puolestasi. Mutta miehesi ei ole koskaan vapaana silloin, kun ystäväsi häntä pyytävät mukaan.

Nyt sinä huomaat keksiväsi tekosyitä hänen käyttäytymiselleen ja tunnet olosi noloksi. Ystäväsi alkavat kysellä sinulta hänen panostuksestaan suhteeseenne ja sinä itse kyseenalaistat hänen motivaationsa.

Mies, joka on aidosti kiinnostunut sinusta, ei pistä sinua tähän tilanteeseen; hän haluaa tavata ystäväsi ja saada heidän hyväksyntänsä. Elämääsi yhdistyminen on hänelle tärkeä asia. Se, onko mies kiinnostunut sinusta vain seksin vuoksi, ei ole vaikea määrittää. Luota intuitioosi ja rakasta itseäsi sen verran, että myönnät totuuden sen tuijottaessa sinua silmiin.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay