3 yleisintä ongelmaa makuuhuoneessa – ja kuinka selvitä niistä

12.7.2018

Oli kyse sitten suhteen alkuaikojen ensihuumasta tai pitkästä parisuhteesta, niin kaikki kokevat välillä ongelmia makuuhuoneessa. Tässä kolme yleistä ongelmaa ja vinkkejä niistä selviytymiseen.

1. Leikki loppuu aina liian lyhyeen

Ennenaikaiseen siemensyöksyyn voi löytyä helpotusta esimerkiksi turruttavista voiteista tai penisrenkaista. Ongelmaan on myös reseptilääkkeitä – kysy näistä lääkäriltäsi.

2. Leikki ei koskaan alakaan

Erektiohäiriöt ovat erittäin yleisiä, ja niiden hoitamiseen on myös omat lääkkeensä. Kyse ei ole siitä etteikö mies olisi asiasta innostunut, vaan kyse on aidosta fysiologisesta vaivasta. Tupakointi ja päihtymystila molemmat heikentävät erektionsaantimahdollisuuksia merkittävästi.

3. Halut ovat hakusessa

Yleensä miehet ovat parisuhteessa hieman naisia innokkaampia sänkypuuhissa, mutta aina näin ei toki ole. Jos toinen parista haluaa aina enemmän seksiä kuin toinen jaksaa antaa, voi ongelma olla todellinen. Luontevin ratkaisu on yleensä se että innokkaampi pari saa luvan hoitaa “ylimääräiset” halunsa omin käsin pornon parissa.

Haluttomuudessa voi olla kyse myös alkavasta masennuksesta, univajeesta tai hormonaalisista häiriöistä. Näissä tapauksissa on syytä mennä lääkärin pakeille.

Lisää aiheesta seksi & romantiikka

Lähde: YourTango
Kuva: Pixabay / sasint