3 helppoa tapaa polttaa enemmän kaloreita päivittäin

11.9.2020

Kaloreiden polttaminen ei välttämättä vaadi salilla käyntiä. Vaikka salilla käyminen olisikin mukava rutiini, niin aina ei vaan löydy aikaa tai energiaa moiseen. Jos olet huolissasi kaloreistasi, niin on olemassa vinkkejä, jotka auttavat polttamaan enemmän kaloreita – ilman treenejä.

On kolme tapaa joita voit tehdä milloin tahansa ja milloin tahansa. Nämä asiantuntijoiden vinkit ovat suunniteltu sopimaan jokaisen päivärutiineihin, eivätkä ne vaadi mitään laitteita tai erityisiä jumppaliikkeitä. Ne auttavat sinua polttamaan hiukan enemmän kaloreita joka päivä ja pitävät sinut hyvän tuulisena.

1. Liikuta kehoasi

Liikkuminen on luonnollisesti erittäin tärkeää. Tämä vinkki voi vaikuttaa itsestäänselvyydeltä mutta kun istut päivät pitkät tietokoneen äärellä suuren työmäärän ääressä, niin on helppoa unohtaa nousta ja liikkua.

“Paikoillaan oleminen ja istuminen painaa selkärankaa kasaan ja jäykistää niveliä sekä lihaksia,” sanoo Personal Trainer, Beth Jordan (American Council on Exercise). Hän lisää, että päivittäinen liikkuminen lisää myös kaloireiden palamista.

“Yksi hyvä tapa muistaa liikkua, on laittaa puhelin hälyttämään tunnin välein, että muistat nousta ylös ja liikkua edes vähän.” sanoo Jordan.

2. Nesteytä – usein

Nesteyttäminen on tärkeää monesta syystä. Yksi näistä syistä on se, että se edesauttaa aineenvaihdunnan toimintaa. Terveellinen aineenvaihdunta on erittäin tärkeää painonpudotuksen kannalta ja se auttaa polttamaan kaloreita. Ylösnouseminen ja vesipullon täyttäminen lisää muutenkin jo liikkumista.

“Janon tunne aamuisin voi helposti näyttäytyä nälkänä,” sanoo Lauren Minchen.

Aamulla nesteyttäminen voi siis estää liiallista syömistä päivän mittaan.

3. Käytä käsivarsiasi

Jordanin mukaan kyse ei ole pelkästään siitä miten paljon askeleita otat, vaan miten liikutat myös käsiäsi.

“Kun katsot käveleviä ihmisiä, niin heidän kätensä yleensä vaan roikkuvat kropan vieressä, liikkumatta,” hän sanoo.

Tai sitten he pitelevät puhelinta kädessään. Tässä näkyy menetetty mahdollisuus, Jordan sanoo. Yksinkertaisesti käsien liikuttaminen auttaa kaloireiden polttamisessa, koska lihakset aktivoituvat. Voit lisätä käsien liikuttelua varovaisesti tai voit tuulettaa oikein kunnolla ja nostaa kätesi pään päälle rytmissä. Mikä ikinä tuntuukaan luonnolliselta.

Katso lisää uutisia aiheesta terveys & hyvinvointi!

Lähde: self.com
Kuva: pixabay.com / priyanka98742