3 Horoskooppia, joiden intiimien hetkien himo on kyltymätön

19.2.2020

Jos koet, että sinua haluttaa koko ajan, niin kuulut ehkä horoskoopiltasi seuraavaan joukkoon? Et ehkä yksinkertaisesti voi asialle mitään.

 

VESIMIES

Vesimiehet ovat oikeita boheemeja. He ovat taivaanrannan maalareita, joiden ihannevuosikymmen on 60-luku. Silloin oli todellakin ”time of aquarius”. Muistatko biisin?

Vesimiehet ovat intohimoisia. He vaativat huomiota ja kosketusta. He eivät ole narsisteja, mutta eivät voi itselleen mitään. Aina on jotain näytettävää ja koettavaa.

Vesimiehet ovat seksuaalisia, kyltymättömiä olioita, joiden oikkujen perässä on vaikea pysyä.

 

HÄRKÄ

Härät ovat, kuten jo nimestä voi päätellä: PETOJA. Härän kanssa on turha alkaa hiplailemaan, vaan pitää tarttua KIINNI.

Härät tutkivat ja riisuvat sinua katseellaan ja pyörittelevät fantasioita päässään. Ja jos kysyt, niin he kertovat. Ja jos haluat kokoilla, niin härän kanssa se onnistuu.

Härkien kanssa seksi on yhtä hekumaa. Se uusiutuu, se syvenee ja paranee. Muista vaan, että härälle pitää asettaa rajat. Heidän pitää tietää missä mennään.

 

VAAKA

Vaaka voi vaikuttaa välinpitämättömältä. Ikään kuin se ei olisi kiinnostunut ympärillään tapahtuvista asioista. Mutta kun saat lukittua heidän huomionsa, niin se on menoa.

Vaa’at eivät valikoi pitkään tai nirsoile. He haluavat ottaa selvää. Vaa’an kanssa voi harrastaa seksiä, sängyssä, keittiössä, katolla tai ulkona pusikossa.

Vaaka haluaa harrastaa seksiä, ehkä eniten kaikista.

 

Lähde: Herway

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com