Petri Ylönen

Kohokohdan vastaava tuottaja & mediamyyjä. Videotuotannot, ideointi ja pisteiden yhdistäminen ydinosaamista, sekä ymmärrystä monimediallisesta toteutuksesta. Enemmän tekijä kuin arpoja. Oikeaa elämää vietän mökillä vaimon ja koirien kanssa. Digipuolen verkkohärväämisen lisäksi hurahtanut kalastukseen & innostunut ruoasta. Päivän kohokohta: ruoka-aika. Puhelin: 0440 953410

[email protected]

Tomi Forsblom

-82 syntynyt AD / konseptisuunnittelija Joensuusta. Nykyinen majapaikka Helsingissä. Kohokohdassa häärään ulkoasun, konseptoinnin sekä sisällöntuotannon parissa. Kaikenlaista on tullut tehtyä äänisuunnittelusta videotuotantoihin ja digistä printtiin. Ruonlaitto ja rumpujen soitto taitavat tällä hetkellä olla ne lähinnä sydäntä sijaitsevat harrastukset. Päivän kohokohta: aamukahvit.

[email protected]

Juha Hanhinen

Videosuunnittelija ja videotuotantojen erikoissäätäjä. Toiminut useita vuosia erilaisten videotuotantojen parissa (televisio, yritys- ja musiikkivideot). Vahvin osaaminen löytyy jälkityöpuolelta ja graafisten videoiden toteutuksesta. Päivän kohokohta on saada aamulla herättyä reipas kuppi kunnon kahvia.

Sampsa Vainio

Kohta kolmekymppinen yrittäjä Helsingistä. Toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina ja autan yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa netin avulla. Kohokohdassa vastaan koodista, tekniikasta ja kaikista bugeista jotka huomaatte sivustolla. Vapaa-aikani vietän mielellään luonnossa vaeltamassa tai maastopyöräillessä.

Sampsa Vainio